DU NORD LEEUWARDEN

DU NORD LEEUWARDEN Fresh Food

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 580 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Du Nord Leeuwarden. Meer weten? Ontdek meer

11 mei 2022 om 22:49 Broodjes waren soppig van het vet. De feikandellen besteld met mayo maar zonder mayo gekregen, stond wel op de bon. Niet te eten, ik bestel hier nooit meer. Heel slecht. 4.50 bezorgkosten is niet normaal, stelletje uitzuigers.
25 apr 2022 om 10:16 In het verleden veel gebruikt gemaakt van DuNord. Naar verloop van tijd niet meer besteld door dalende kwaliteit en absurde stijging van de bezorgkosten. Het vandaag weer een kans gegeven, kwaliteit was goed, maar nog niet op het oude niveau.
7 apr 2022 om 23:44 Italiaanse bol was slof was niet vers meer. Voor 4,10 voor een broodje mag je wel een verse bol verwachten. Patat pollo was redelijk te eten.
4 apr 2022 om 10:40 Gister een broodje zalm en panini besteld, het duurde ook lang voordat het er was. Ben halverwege gestopt met het eten. De zalm leek niet meer goed te zijn. Ben de hele avond misselijk geweest.
30 mrt 2022 om 21:22 2x gebeld waar blijven de broodjes. Klaas (bezorging) had bezorging op bezorgd gezet, terwijl dat niet zo was. Broodjes waren hierdoor niet meer lekker, vooral de panini was klef.
24 mrt 2022 om 15:23 Veel te veel saus , beter er naast. Dan was het broodje ook niet doorweekt geweest. Pollo was deze keer veel te zout en klef. En de wraps waren veel te duur voor wat je er voor krijgt Erg jammer …. 1 ster
13 mrt 2022 om 18:55 Snelle bezorging, goede patat en de broodjes waren super!
25 feb 2022 om 14:50 Eten was slechts een half uur te laat. Waarschijnlijk komt het door het weer. Regen en dan weer zon, het maakt het wel lastig. Dan het eten, ik zie ze dan fietsen met een grote tas en nu vraag ik me af of ze onderweg het eten bereiden. Zeer Slecht!
16 feb 2022 om 20:29 Heeft erg goed gesmaakt en was snel bezorgd. Eten was goed warm en de patat was niet sompig! :-) voor herhaling vatbaar.
29 jan 2022 om 20:41 Du Nord is altijd heerlijk. Helaas waren de beyond burgers koud, de patat veel te zout en er zat erg veel saus op de overige burgers. Volgende keer nieuwe poging
23 jan 2022 om 20:18 We hadden patat pollo en patat pollo mix besteld maar zijn halverwege gestopt met eten. We zijn er misselijk van. Het smaakte normaal top maar nu leek het net alsof het eten niet goed was of het recept anders is.
19 jan 2022 om 19:31 Eten was super goed , een zeer tevreden klant . Bezorgster was vriendelijk . Dikke 10+ vandaag voor du nord